top of page

14. Aug. 2018: Reception i ligestillingsministeriet for statens LGBTI handlingsplan.

Intersex Danmark deltog ved den afsluttende reception for færdiggørelsen af statens LGBTI handlingsplan Tirsdag d. 14 Aug. under det indtryk at også de interkønnede havde noget at fejre.

Der var taler ved Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og Sundhedsminister Ellen Trane Nørby, der begge brystede sig af alle de fremskridt Danmark havde gået forest med I kampen for homosexuelle og transkønnedes rettigehder og hvordan retten til at bestemme over hvem man elskede og egen krop var af meget stor betydning for begge ministre.

Forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen havde også lidt at sige og her varmede det at han , modsat ministrene valgte at inkludere de interkønnede. #youareincluded.

Efterfølgene havde både forpersonen og talspersonen muligheden for at snakke med Frank Mugisha: Ugandan LGBT Advocate Executive Director at Sexual Minorities Uganda (SMUG) - "organizing against all odds" som var ved receptionen sammen med Helle Jacobsen programleder for køn, kvinder og LGBTI rettigheder ved Amnesty International Danmark.


bottom of page