top of page

9. Aug. 2018: LGBT Danmark's Fødselsdag.

Den 9. August 2018 havde Intersex Danmark den fornøjelse af deltage ved LGBT Danmark's 70 års jubilæum på Københavns Rådhus.

Blandt nogle af talerne kunne nævnes LGBT Danmark's forperson Peder Holk Svendsen, Frank Jensen Overborgmester i København og Forperson for Københavns Borgerrepræsentation, samt Ligestillingsminister Eva Kjer Hansen.

Udover dette fik man også den udsøgte ære at lytte til en tale af Doris Pollas, der i 1948 var med til at stifte LGBT Danmark.

LGBT Danmark's Fødselsdag blev fejret efter alle kunstens regler, med både rådhuspandekager og lagkage fra La Glace.

Til slut fik vi muligheden for at få en samtale med Forperson for LGBT Danmark Peder Holk Svendsen om omgangstonen i LGBTQQIA+ miljøet og lykønske LGBT Danmark på deres fødselsdag og de fremskridt som foreningen har stået for, som Peder Holk Svendsen akkrediterede til alle de frivillige, der bruger deres tid på LGBT Danmark.


bottom of page