top of page

1. Marts. 2019: Livet som interkønnet.

kl. 20:00 - 21:00 Ungdomshuset odense.

Termen interkøn dækker over naturlige variationer i køns anatomi. Det betyder at man ikke passer ind i den binære opfattelse af hankøn eller hunkøn. Få mennesker har viden om interkøn, hvilket medfører stigma, ekskludering og generel mangel på forståelse for interkønnede personer. Hvordan er det for en interkønnet person der identificerer sig som kvinde, at leve i et samfund som er farvet af idéen om binære køn? I dette oplæg vil Milou fra Intersex Danmark fortæller sin personlige historie om at vokse op som interkønnet i et samfund der er farvet af idéen om de binære kønsroller, og om hvordan denne kamp har påvirket hende. Milou er en interkønnet feminim person på 35 år. Hun er musiker, politisk aktivist og kæmper i dag for mangfoldighed i samfundet generelt. Efter oplægget vil følge et interview af Milou, med mulighed for eventuelle spørgsmål.


bottom of page