8. Maj. 2019: Køn, sexsygdomme og aktivisme i et mangfoldigt perspektiv

 

Intersex Danmarks næstforperson Milou Nielsen samt suppleant Stephanie Hvenegaard, deltog ved dette arrangementet: Køn, sexsygdomme og aktivisme i et mangfoldigt perspektiv, afholdt i samarbejde med Aidsfondet, spectrum og mangfoldighedsfesten Odense. 

 

Efter Krea-workshop samt oplæg om Køn, sexsygdomme og aktivisme i et mangfoldigt og inkluderende perspektiv, samt en kort gennemgang af beskyttelsesformer, deltog 2 talere fra spectrum ud af deres levede erfaring med at være transkønnet. Den ene transkønnet, den anden interkønnet. 

 

På billedet ses Milou og Stephanie, i færd med at dele deres perspektiv, for på den måde at sprede viden om interkøn. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Intersex Danmark
Bjolderupvej 38

6000 Kolding
email: intersexdanmark@gmail.com

CVR. NR: 38445375

(Tæller installeret d. 5 April 2019, Kl. 05:20)